Quesadillas med köttfärs!

Det finns uppenbarligen ingen risk att föräta sig på denna maträtt för då borde i varje fall jag gjort det vid det här laget =) Detta är en variant på quesadillas som jag tycker väldigt mycket om! Man kan dessutom variera smakerna mycket genom att kombinera olika kryddor som man gillar.
Till 4 portioner:
1 paket mjuka fiberberikade tortillabröd (jag använde 6 st stora)
500 gram köttfärs
1 paket mozzarella (ca 200 gram)
olja att steka i
spiskummin
cayennepeppar
chilisås
svartpeppar
salt
Gör såhär:
Börja med att värma olja tillsammans med kryddorna i en stekpanna. Spiskummin kan med fördel användas rikligt för att få en fin ”tacosmak” på färsen. Stek köttfärsen i kryddorna och smaka av med salt, peppar och chilisås. Häll sedan i en bunke för att svalna något och tillsätt mozzarellan. Bred ut lite av röran mellan två tortillablad och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg och blivit lite krispigt. Skär i trekanter och servera med en fräsch sallad! Muuums =)