Zucchinilasagne med naturell yoghurt!

Det finns mycket gott som man kan göra med zucchini =) Igår blev det en lasagne med strimlad zucchini istället för lasagneplattor! Jag fick nyligen veta att man också kan använda yoghurt istället för vit sås i lasagne vilket gör det hela ännu godare och lite enklare.
Till ca 4-5 portioner
2 st zucchini
4,5 dl naturell yoghurt
1 påse mozzarella (Spara lite till att toppa lasagnen med)
500 gram köttfärs
1 tsk honung
salt
peppar
chilisås
olja att steka i
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Börja med att dra ur vätskan ur zucchinin. Skär bort översta lagret på zucchinin och skär sedan långa strimlor med en osthyvel. Lägg strimlorna på hushållspapper och strö lite salt över, låt ligga en stund. Blanda yoghurt, honung, mozzarella, salt och peppar i en bunke. Stek köttfärsen och krydda efter smak med salt, peppar och chilisås, jag slängde även i lite cayennepeppar för att få extra sting=) Lägg ett lager hushållspapper ovanpå zucchinin och tryck försiktigt för att få bort så mycket vätska som möjligt. Smörj en ugnsfastform och lägg ett lager med zucchini så att hela botten blir täckt. Varva sedan med köttfärs, zucchini och yoghurtblandning och avsluta eventuellt med lite extra ost på toppen. Grädda mitt i ugnen i ca 30-40 min. Servera med en fräsch sallad eller bara som den är =) Hoppas det ska smaka!